om Kunstplass | utstillinger & events | praktisk info

 

twitter

| kommendetidligere

 

Eva Hansen Sjøvold

3. juni - 16. juli 2023

Kunstplass har gleden av å presentere en ung talentfull kunstner:
Eva Hansen Sjøvold, som har skapt en ny omfangsrik, stedspesifikk installasjon med maleri, video, lys og tekstil.

Eva ønsker å vise et liv, og en verden ikke alle har innblikk i. Hun vil kunne vise andre hvordan det er å være skeiv og prøve å vise følelser som mange skeive sitter med. Hun har en drivkraft og ønske om at publikum skal forstå noe de ikke forsto før de ser bildene hennes. Hun ønsker at den som ser på hennes store fargerike malerier skal bli tatt med storm, og at de virkelig skal få deg til å tenke over hvem du er og hvem den du ser på er.

Velkommen til utstillingsåpning lørdag 3. juni kl. 14.00 med lystige sommervibes og god stemning med DJ Fremo (Oliver Amundsen). Åpningstider: tor-søn 12-16.

OM ASKER KULTURFESTIVAL 2023
Asker kommune har et myldrende kulturliv, og dette ønsker vi å vise frem under Asker kulturfestival! Utstillingsåpningen er en del av festivalens offisielle program.
Festivalen finner sted 3-11. juni i hele Asker kommune.
>> https://www.asker.kommune.no/kultur.../asker-kulturfestival/

 

 

OM KUNSTNEREN

Eva Sjøvold (født 2001) kommer fra Mo i Rana og er bosatt i Oslo. Hun er student på Strykejernet kunstskole, og har tidligere studert fordypning i maleri på Einar Granum kunstskole. Hun var festivalkunster på Hemnesjazz i fjor, lagde et stort veggmaleri under gatekunstfestivalen Løkkalykk og har vært med på en rekke gruppeutstillinger på bl.a. DogA i regi av Pride Art og Galleri VEKTA. I 2022 fikk hun tildelt Drømmestipendet - som er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Stipendet gir inspirasjon og anerkjennelse, og bidrar til at unge kunst- og kulturutøvere får oppfylt sine drømmer.

Følg Eva på https://www.instagram.com/eva_h_sjoevold/

 

 

 


 
 

Copyright: Kunstplass